Hűtés fűtés főzés mosogatás - Hajófelszerelés hajósbolt, hajóalkatrészek széles választéka REGISZTRÁCIÓ   BEJELENTKEZÉS
Hűtés fűtés főzés mosogatás - Hajófelszerelés hajósbolt, hajóalkatrészek széles választéka 0 db
0 Ft
kasszához
 
 
:: ::

Hűtés fűtés főzés mosogatás

TOVÁBBI ALKATEGÓRIÁK:

Isotherm Compact
A termosztátszabályozással épített Classic-hűtőszekrény egy Danfoss kompresszor segítségével egy párologtatót hűt, amely az Ön hűtőszekrényében vagy az Ön hűtőbokszában kerül beszerelésre.

Isotherm ASU

Melyik modellt válasszam?
Ha Ön egy motorcsónakkal rendelkezik, amelyet hosszabb utakra használ és amely egy hatékony és megfelelően karbantartott elektromos rendszerrel rendelkezik, akkor válasszon vagy egy ISOTHERM CRUISE hűtőberendezést vagy egy Classic Compact hűtőrendszert közvetlen párologtatóval vagy egy hagyományos termosztát szabályozással.Ha egy vitorlásjachttal rendelkezik és a motort csak rövid ideig használja, akkor egy ASU-Isotherm vezérlésű hűtőberendezést vagy rendszert és hűtőakkumulátorral. Ha szárazföldi áramszolgáltatás és/vagy szolárenergia kerül alkalmazásra, az Isotherm ASU-rendszer a megfelelő hőmérsékletet és a helyes üzemeltetési paramétereket a hűtőszekrényében vagy a hűtőbokszában megtartja. Ha megfelelő mennyiségű elektromos áram áll rendelkezésre, ezen túl a "MAN/TEMP" móduszba kapcsolhat át és a kívánt hőmérsékletet kézzel állíthatja be, szükség esetén akár 0°C alatti hőmérsékletre.

Isotherm ASU és Isotherm Classic-hűtőrendszer összehasonlítása:
Isotherm ASU a hűtőakkumulátorokat hűti le, ha a hajómotor működésben van. A szabadalmazott ASU-automata már több mint 15 éve kapható és világszerte több tízezer hajón került beszerelésre. Az ASU-rendszer automatikusan elindítja a kompresszort, ha a hajómotor működésbe lép és elegendő elektromos áram áll rendelkezésre a hűtőakkumulátorok lehűtéséhez. A hűtőakkumulátorokban tárolt energia több órán keresztül hűtve tartja hűtőszekrényét. Ha a hajómotor leállításra kerül, akkor addig nem indul el a kompresszor, amíg a lemezen tárolt energia nem került felhasználásra. Először csak ezután indul el a kompresszor és folytatja rövid intervallumokban a működést a bokszban a szükséges hőmérséklet megőrzéséhez. Az Isotherm ASU-rendszer először mindig a tárolt energiát használja fel, mielőtt a kompresszor automatikusan elindulna, ha a hajómotor működésbe lép. Egyedülálló operációs rendszere által a szabadalmazott Isotherm ASU "Automatic Start Up" – rendszer a hagyományos hűtőrendszereket messze megelőzi.

ASU - Automatik Start Up:
Ez az egyedülálló rendszer, amely a kompresszort először csak akkor indítja el, ha a hajómotor működésben van és elegendő elektromos áram áll rendelkezésre, a lehető legnagyobb kompresszor alkalmazását teszi lehetővé a hűtőakkumulátor gyors lehűtéséhez. Mivel a generátor mindig feles energiát állít elő, ha a motor működésben van, az ASU rendszer a motor hatásfokát nem csökkenti. Az Isotherm ASU-rendszer a kompresszor fordulatszámát akár 75%-ig növeli, ha a motor működésben van. Ez csak egy 3 fázisú kompresszor esetében lehetséges, amely egy teljes fordulatszám ellenőrzéssel rendelkezik. Az „intelligens“ mikroprocesszor a kizárólagos akku-üzemmódban is hasznos. Ha például egy meleg láda sör kerül a hűtőszekrényben elhelyezésre vagy a hűtőszekrény ajtaja véletlenül nyitva maradt, akkor az ASU-funkció a kompresszor működését megfelelő mértékben felgyorsítja a hűtőszekrény tartalmának további hűtéséhez. Nagyobb méretű hűtőberendezések és áramforrások esetében az Isotherm TWIN ASU (kérésre) egy jó választás. Itt a hűtés mértéke egy alacsony fordulatszámú kompresszortól magas fordulatszámú két kompresszoros rendszerig terjed. Az intelligens Isotherm-automata csak akkor kapcsol a teljes kapacitásra, ha szükséges és rendelkezésre áll. Isotherm ASU – perfekt a napelemek és a szárazföldi áramellátás alkalmazásához. Az ASU-rendszer felismeri, hogy ha csak napelemek gyenge vagy akkumulátor-töltőberendezés áramszolgáltatása áll rendelkezésre. Érzékeli a lassú töltési folyamat és a gyorsabb, de nagyobb energiát szolgáltató motorgenerátor működése közötti különbséget. Ebben az esetben a hűtőakkumulátor lassan és abban az ütemben kerül felöltésre, amelyet az áramforrás által leadott energiamennyiség engedélyez. 
Kapcsolat   Online áruház   Hasznos Linkek   Linkfelhő
Hűtés fűtés főzés mosogatás - Hajófelszerelés hajósbolt, hajóalkatrészek széles választéka +36 70 325 6986 (H-P: 9-16 óráig)
Hűtés fűtés főzés mosogatás - Hajófelszerelés hajósbolt, hajóalkatrészek széles választéka info@hajo-felszereles.hu
Hűtés fűtés főzés mosogatás - Hajófelszerelés hajósbolt, hajóalkatrészek széles választéka Ship Shop
Hajófelszerelés, Hajósbolt
  Honlapkészítés Budapest HW Online
Weboldal készítés
Keresőoptimalizálás
2014 Copyright ©
 
Hűtés fűtés főzés mosogatás - Hajófelszerelés hajósbolt, hajóalkatrészek széles választéka Kapcsolat
Hűtés fűtés főzés mosogatás - Hajófelszerelés hajósbolt, hajóalkatrészek széles választéka Szállítási és Vásárlási Feltételek
Hűtés fűtés főzés mosogatás - Hajófelszerelés hajósbolt, hajóalkatrészek széles választéka A.SZ.F
Hűtés fűtés főzés mosogatás - Hajófelszerelés hajósbolt, hajóalkatrészek széles választéka Impresszum
Hűtés fűtés főzés mosogatás - Hajófelszerelés hajósbolt, hajóalkatrészek széles választéka Letöltések
Hűtés fűtés főzés mosogatás - Hajófelszerelés hajósbolt, hajóalkatrészek széles választéka Adatkezelési Tájékoztató 
 
Hűtés fűtés főzés mosogatás - Hajófelszerelés hajósbolt, hajóalkatrészek széles választéka Termékek A-Z
Hűtés fűtés főzés mosogatás - Hajófelszerelés hajósbolt, hajóalkatrészek széles választéka Kategórialista
Hűtés fűtés főzés mosogatás - Hajófelszerelés hajósbolt, hajóalkatrészek széles választéka GY.I.K.
Hűtés fűtés főzés mosogatás - Hajófelszerelés hajósbolt, hajóalkatrészek széles választéka Katalógus 2017
Hűtés fűtés főzés mosogatás - Hajófelszerelés hajósbolt, hajóalkatrészek széles választéka Vásárlás cikkszám alapján
Hűtés fűtés főzés mosogatás - Hajófelszerelés hajósbolt, hajóalkatrészek széles választéka Videógaléria
Hűtés fűtés főzés mosogatás - Hajófelszerelés hajósbolt, hajóalkatrészek széles választéka Hírek
Hűtés fűtés főzés mosogatás - Hajófelszerelés hajósbolt, hajóalkatrészek széles választéka Regisztráció
  HUMMINBIRD halradar Hajó-felszerelés katalógus Hajóápolás Hajó MINN KOTA elektromos motorok HAJÓ festék elektromos motor Gumicsónak CSÓNAK csónakmotor HAJÓFELSZERELÉS Hajó és csónakkiegészítők Hajó felszerelés Orrsugár kormányzás


Hűtés fűtés főzés mosogatás - Hajófelszerelés hajósbolt, hajóalkatrészek széles választéka    Hűtés fűtés főzés mosogatás - Hajófelszerelés hajósbolt, hajóalkatrészek széles választéka    Hűtés fűtés főzés mosogatás - Hajófelszerelés hajósbolt, hajóalkatrészek széles választéka    Hűtés fűtés főzés mosogatás - Hajófelszerelés hajósbolt, hajóalkatrészek széles választéka